Λευκός κορμός με 3 υλικά! / White dessert with 3 ingredients

Λευκός κορμός με 3 υλικά! / White dessert with 3 ingredients

Οι καλές ιδέες είναι για να μοιράζονται! Για αυτό, όταν η φίλη Σοφία- Χριστίνα μου είπε να δείξω στο AnnaMia τον τέλειο και γρήγορο κορμό της, έσπευσα να τον παρασκευάσω, να τον δοκιμάσω και τελικά να σας τον παρουσιάσω με μεγάλη χαρά!

Είναι ένα γλυκό που σε λιγώνει και δεν μπορείς να του αντισταθείς! Επίσης, είναι διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει εμφανισιακά! Ο λευκό κορμός με τρία μόνο υλικά έρχεται να κάνει την ανατροπή σε όσα πιστεύαμε για τα γλυκά τύπου μωσαϊκό, αλλά και να μας απαλλάξει από χρονοβόρες διαδικασίες ή από το να κάνουμε άνω κάτω την κουζίνα μας!

Τα τρία (3) απλούστατα υλικά του ( που μπορείτε να τα έχετε στο ντουλάπι και στο ψυγείο σας, για να τον σκαρώσετε, όποτε θέλετε σε χρόνο ντε- τε) είναι:

- Δύο (2) πακέτα μπισκότα πτι- μπερ 

- Ένα (1) κουτί ζαχαρούχο γάλα

- 500 ml κρέμα γάλακτος

Όσο για την εκτέλεση, αυτή κι αν είναι παιχνιδάκι! Χτυπάμε ελαφρώς την κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε το ζαχαρούχο και σπάμε τα μπισκότα μέσα στο υγρό μείγμα! Στρώνουμε σε ταψάκι ή σε σχήμα κοσμού σε λαδόκολλα και μετά από 3 περίπου ώρες στην κατάψυξη... voila! 

Δείτε το πόσο απλό κι εύκολο είναι στο βίντεο που σας έχω ετοιμάσει!

Anna Mia

Έξυπνα κολπάκια, γρήγορες λύσεις, εύκολη ζωή!
Όσο απαιτητική κι αν είναι η καθημερινότητα και η πραγματικότητα του να είσαι γυναίκα, εργαζόμενη, σύντροφος, νοικοκυρά (κι άλλα πολλά), πάντα θα βρίσκουμε τρόπους να την κάνουμε πιο απλή!
Αυτό είναι το Anna Mia!

Σχετικά Βίντεο