Γυμναστική για εγκύους Vol. 2

σε MAnna Mia
Γυμναστική για εγκύους Vol. 2

Ακόμα ένα βίντεο με ασκήσεις για εγκυμονούσες ήρθε στο Annamia.gr!

Έπειτα από τα θετικά σας σχόλια και την ενθάρρυνση από μαίες και γιατρούς, σας παρουσιάζουμε με τη Ναταλία Μαρτίνη ασκήσεις ενδυνάμωσης!

Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος για όλες τις γυναίκες!

Εκτός από τις μεταβολές στην ψυχολογία μας βιώνουμε το δίχως άλλο μεταβολές στο σώμα μας! 

Κι επειδή δυστυχώς ή ευτυχώς είναι πολύ λίγες εκείνες οι γυναίκες που παίρνουν λίγα κιλά και σε 1 μήνα μετά τη γέννηση του μωρού έχει επανέλθει το σώμα τους, καλό είναι να φροντίζουμε το σώμα μας και να το αγαπάμε, όσο καλύτερα και περισσότερο μπορούμε! Εκτός, λοιπόν, από τη σωστή διατροφή, η κατάλληλη άσκηση θα αναζωογονήσει το σώμα μας, θα ενδυναμώσει μυϊκές ομάδες που χρειάζονται ιδιαίτερη τόνωση αυτό το διάστημα (όπως τα πόδια που επιβαρύνονται από την αύξηση του βάρους) και θα λειτουργήσει ευεργετικά και στη διάθεσή μας!

Η Ναταλία Μαρτίνη, ο ει- δικός μου άνθρωπος που με έχει φροντίσει στην εκγύμναση από τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης μου, μου κάνει για δεύτερη φορά την τιμή να συνγυμναστούμε στο φακό για να δείτε κι εσείς επιπλέον ασκησούλες που μπορείτε να εκτελείτε κατά τη διάρκεια της κύησης!

Μην ξεχνάτε ότι οι ασκήσεις αυτές θα πρέπει να γίνονται πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού που σας παρακολουθεί και φυσικά την επίβλεψη ενός ανθρώπου που ξέρει, όπως έχω εγώ τη Ναταλία!

 

Anna Mia

Έξυπνα κολπάκια, γρήγορες λύσεις, εύκολη ζωή!
Όσο απαιτητική κι αν είναι η καθημερινότητα και η πραγματικότητα του να είσαι γυναίκα, εργαζόμενη, σύντροφος, νοικοκυρά (κι άλλα πολλά), πάντα θα βρίσκουμε τρόπους να την κάνουμε πιο απλή!
Αυτό είναι το Anna Mia!

Σχετικά Βίντεο